RESET behandling i Oslo og på Larkollen

RESET er en forsiktig, energibasert teknikk fokusert på kjeve, ansikt og nakke. Behandleren overfører energi gjennom hendene ved hjelp av trykk og massasje for å få ansikts- og nakke muskler til å slappe av.

På denne måten slapper kjevemuskulaturen av og bidra til å gjenopprette balanse. Ved balansering av kjevemuskulaturen kan kjeven «lære» seg å korrigere seg selv og gi mer bevegelighet i kraniet. En positiv effekt ved avslapping i nakke- og kjevemuskler er påvirkningen på andre muskler i kroppen. God bevegelse i kroppen gir bedre tilgang til surstoff som igjen reduserer smerte.

Ubalanser i kjevedelen kan skyldes stress og spenning.

En behandling varer ca. 1 time, koster 700 kr, og det anbefales ca. 2 behandlinger for full effekt.

 

RESET (Rafferty Energy System of Easing the Temporomandibular joint–TMJ) er utviklet av Philip Rafferty fra Australia og er en veldig avslappende behandling med stor effekt.
Mange av kroppens meridianer (energibaner som brukes i akupunktur / akupunktur) strømmer over musklene rundt TMJ. Ved å slappe av muskler og sener gjennom metoden, kanaliserer disse meridianene den energien til TMJ, så vel som mange kroppsorganer og funksjoner. RESET har hjulpet forhold som tinnitus, kjevefeiljustering, hodepine og feiljustering, kronisk tretthet, nakkestivhet, fordøyelsesproblemer, frossen skulder, hodepine, ubehag i bihule, etc.

RESET er en modalitet som anbefales på det sterkeste for de som behandler TMJ-lidelser, øreproblemer, kløing / sliping, de som gjennomgår tannbehandling og de som opplever uønskede effekter av stress. Se også www.kinergetics.com.au.