Frisør behandlinger sentralt i Oslo

Klipp

Jeg starter frisør-timen med en konsultasjon der vi blir enige om klippen som skal passe til deg, din hodeform, ansiktsform, hårtykkelse og dine ønsker. Sammen blir vi enige om den beste løsningen og hvilken teknikk som passer best for deg og ditt hår. Målet er at jeg som frisør kan gi deg en profesjonell og tidsriktig frisørbehandling – en hårklipp du blir fornøyd med.

Klær fra Hege Sørum, modeller Anne Line og Line. Frisør og stylist Laila Nystad Foto Espen bergh

Fargebehandlinger

Under konsultasjonen blir vi enige om hvilken fangebehandling, og hvilken type teknikk som passer best for ditt hår. Det kan være en kombinasjon av forskjellige teknikker for å skape et ønsket resultat.  Målet er å gi deg en tidsriktig frisørbehandling som passer til deg og ditt hår.

Jeg kan tilby ammoniakkfrie farger.

Kur

Sentralt i Oslo tilbyr vi en avslappende behandling.  Jeg ønsker at du skal ha en opplevelse av velvære, og kan tilby hårkurer der du kan velge om du vil ha kurer med eller uten hodebunnsmassasje. Ekstra velvære for kropp og sjel kan du få med å benytte deg av massasje i våre massasjestoler ved vasken når hårkuren virker.

Brudepynt

Du kommer til prøvetimen, konsultasjon, og der blir vi enige om den riktige frisyren til din store bryllupsdag.  Og da setter jeg prisen på behandlingen. På bryllupsdagen står jeg til disposisjon for deg og skal bidra til å gjøre din store dag spesiell. Målet er at jeg skal gjøre den perfekte brudefrisyren på deg.

Er det noe du lurere på i forhold til frisør behandlinger?

Kontakt meg på 976 28 144

Dersom du ønsker informasjon om pris på den behandlingen du ønsker er du velkommen til å ta kontakt for en konsultasjon, og da kan du få eksakt pris for din behandling.

 

Klær fra Hege Sørum, modeller Anne Line og Line. Friør og stylist Laila Nystad Foto Espen bergh

 

Klær fra Hege Sørum, modeller Anne Line og Line. Frisør og stylist Laila Nystad. Foto Espen bergh